Waarom Next Zorgmarketing

Online dienstverlening in de zorg wordt steeds belangrijker. Wij snappen de unieke online behoeften en kunnen deze vertalen in resultaat.

Hoe we ons onderscheiden

We zijn zorgmarketeers die praktijken helpen het maximale uit online te halen, geen techneuten die alleen een website bouwen.

We bouwen een onderscheidende website die past bij jouw praktijk. We ontwikkelen deze op basis van de laatste overtuigingstechnieken en online (zorg)marketing inzichten. Met onze kennis van online marketing voor de zorg scoren we hoog in Google. Zo creëren we een continue stroom nieuwe cliënten.

Wie zijn wij?

Mijn hele familie zit in de zorg, mijn broer is fysiotherapeut, mijn moeder verloskundige en zelfs mijn vriendin werkt als orthopedagoog. Mede daarom spreek ik daarom al lange tijd de taal van de zorgverleners. Het is met de paplepel ingegoten. Het is dan ook niet verrassend dat ik op mijn 27e uitgever werd van het 1e lokale gezondsheidsmagazine van Nederland. Vanuit deze rol ben ik steeds meer zorgverleners gaan helpen. Dit doe ik nu met volle overtuiging bij Next Zorgmarketing. Daarnaast verzorg ik met veel liefde online marketing colleges op de Hogeschool Rotterdam.

– Robert van der Schaaf

Na mijn studies op het gebied van digitale communicatie, nieuwe media en marketing heb ik binnen verschillende organisaties inhoudelijk en strategisch vorm gegeven aan de digitale marketing en het informatiemanagement. Ik heb altijd een enorme fascinatie gehad voor techniek en zeker voor het web. 20 jaar geleden bouwde ik mijn eerste website, waarna er velen volgden. Hetzelfde geldt voor digitale marketing campagnes. Toen mijn moeder als pedicure begon bouwde ik haar site en zette ik haar digitale marketing op. Het viel mij toen op dat er voor zorgverleners enorme kansen liggen. Met Next Zorgmarketing wil ik mijn kennis en ervaring inzetten om voor praktijkhouders het maximale uit online te halen.

– Sander Pinxten

“Next Zorgmarketing heeft een krachtige website voor ons gemaakt. Prettige en snelle samenwerking. Het kostte me nauwelijks tijd en we boeken mooie resultaten!”

Tim Knaapen
Unscared Fysio

6 redenen om voor ons te kiezen

  • Wij werken exclusief voor zorgverleners
  • Wij hebben ruime ervaring met eerstelijnszorg
  • Wij zorgen voor veel meer bezoekers & nieuwe cliënten
  • Wij bouwen een overtuigende site die past bij jouw praktijk
  • Wij doen al het werk, jij hoeft bijna niks te doen
  • Wij installeren continue updates, zodat je altijd veilig bent

Klaar om je website onverslaanbaar te maken?

Ja, stuur mij meer informatie!

Zorgverleners waarvoor we mogen werken

Over ons